Daniel A. Bujorean

Daniel Bujorean: Prima licitație din România care oferă spre vânzare o operă de Adrian Ghenie

În cadrul licitației caritabile LAVACOW vor fi listate 18 obiecte personale și de artă oferite din partea unor îndrăgiți artiști plastici și a unor personalități, printre care celebra soprană Angela Gheorghiu și fosta gimnastă Andreea Răducan, cu scopul de a susține deschiderea noii unități cu paturi a centrului HOSPICE Casa Speranței din București. Unitatea cu paturi va oferi internare pe perioade scurte, de două sau trei săptămâni, pacienților cu boli incurabile aflați în îngrijirea fundației.

Ne bucurăm de această colaborare cu casa de licitații Lavacow și sperăm că acest prim eveniment va fi doar începutul. Cei care licitează, fac o investiție în lucrurile pe care le iubesc și consider că nu-i nimic mai important decât cei dragi de lângă noi. Invităm pe toți cei care doresc să se implice, să investească în oameni la fel de iubiți și de importanți pentru familiile lor, licitând pentru pachetele caritabile.” – Daniel A. Bujorean, Manager de Comunicare HOSPICE Casa Speranței.

“Acest eveniment marchează și prima licitație din România care oferă spre vânzare o operă de Adrian Ghenie, al cărui record de autor este de aproape 2 milioane de euro pentru opera „The Fake Rothko” tranzacționată la Sotheby’s Londra în mai 2014.” a mai mentionat Bujorean.

Articol aparut in Artavizuala21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *