Business Consulting Firma de Marketing Marketing Services Romanian Marketing Agency Servicii Marketing

SEMINAR: Cum organizezi și optimizezi un departament de Marketing într-un IMM?

Am lansat de curând o carte pentru Kindle și pentru că am văzut un interes mare pentru acest subiect din partea antreprenorilor români, dorim să organizăm o serie de seminare pe acest subiect.

Cursuri de Marketing

Prima sesiunea va avea loc în București și va fi dedicată antreprenorilor, specialiștilor de marketing, social media sau PR din firmele mici și mijlocii din România.

Vom încerca să trecem prin căteva activități de marketing esențiale pentru o funcție de marketing și să recomandăm bune practici pentru organizarea activităților sau dezvoltarea unei strategii, să vorbim despre când și cum se face externalizarea serviciilor de marketing și despre modul în care tehnologia ne poate susține activitățiile de marketing.

Care sunt cele mai potrivite canale digitale pentru afacerea mea? Cum pot sa comunic eficient in online? Care sunt Imperativele unui departament de Marketing optim si care sunt cele mai bune practici pentru creștere și dezvoltare? Primiți toate răspunsurile la următorul nostru seminar.

Invităm doritorii să se înscrie folosind formularul alăturat, unde pot alege modul de interes. Puteți opta pentru intruire la sediul firmei dvs.


Evenimente in 2019 (București)

(COST- €50 / persoană. Plata se va face anterior evenimentului. Pentru facturi, vă rugăm să trimiteți datele firmei.)


    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *