Agentie Marketing Online Consultant Afaceri Consultant Dezvoltare Afaceri Firma de Marketing Stiri

Costurile unui mic site de prezentare afacere?

O firmă de mărime mică și medie este aproape obligată în zilele noastre să-și dezvolte o mică prezență online dacă dorește să se dezvolte mai mult decât vorba din gură în gură și recomandările clientului o pot face.
Pentru orice campanie de Google ads sau Facebook Ads este nevoie de un site web, bine structurat care să îi ofere prospecților informații relevante și posibilitatea să te contacteze facil.

Costurile sunt urmatoarele:

– costul de constructie a site-ului – 3 pagini cu fotografii de la dvs si texte despre domeniul dvs de activitate pe care le doriti (include: o prima pagina, o pagina de servicii si o pagina de contact) la costul de 200 EURO. Se plateste, 50% după ce achiziționam adresa site-ului și 50% la finalizarea site-ului.
– aveti un cost de cumparare a adresei site-ului, adica domeniul www. firmadvs. ro care se plateste anual la primirea facturii pe firma dvs. Adresa Site-ului se cumpara de la o firma care vinde aceste adrese/domenii de internet.
Domeniile pot fi .ro  .com.ro, .srl si .info și sunt disponibile pe un website de inregistrare domenii impreuna cu costurile aferente, intre 9.90 – 19.90 EURO/an
– si un cost de gazduire a site-ului, care practic gazduieste tot continutul website-ului dvs (text, poze etc) pe niste servere online. Acest cost este de 30 EURO anual. Toate acestea sunt costuri externe, nu sunt comisioanele agentiei de marketing care construieste site-ul. Este o firma de gazduire domenii care ofera pachetele acestea.

Pentru o oferta detaliata, va invitam să ne contactați la +40755978866

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *